Jullie bruiloft wordt een onvergetelijke herinnering!
De liefde vieren

Van deze dag wil je met volle teugen genieten. Dit is jullie dag en het gaat een onvergetelijke herinnering worden. Je deelt dit moment met vrienden en familie, voor hun is het ook bijzonder om deze dag met jullie te beleven.

Door het lievelingseten van jullie te serveren, de tafel te dekken in een stijl die zowel past bij de Bride als bij de Groom, willen wij ons steentje bijdrage aan jullie bijzondere dag.

Bride & Groom lunch of diner

Als eerste kijken we naar jullie lievelingseten. Daarna kijken we naar de stijl waarin jullie het willen: Meer een informele stijl met schalen op tafel, of laten jullie het eten door ons uitserveren. De Bride & Groom lunch/ diner wordt precies zoals jullie het willen!

Welke stijl jullie ook kiezen wij willen er voor zorgen dat het bruidspaar en gasten verwend worden.

Walking lunch, diner of borrel

Of laat je gasten juist gezellig door elkaar heen lopen tijdens een Walking lunch, diner of borrel. De heerlijke gerechten komen vanzelf voorbij. Er worden meerdere kleine gerechten geserveerd die uit de hand gegeten kunnen worden. Al deze warme en koude gerechtjes vormen samen een compleet diner.

Wat is jullie lievelingseten? Wij bereiden dit graag zodat dit altijd herinnert aan jullie bijzondere dag.
Kosten en informatie

Tijdens het dinermoment heb je geen omkijken naar het doen van de inkopen, het dekken van de tafel en verzorgen van de maaltijd. Dat doen wij voor jou.

Vanaf € 35,00 verzorgen wij een walking Lunch/Diner
Diner at home:  Vanaf € 45,00
Prijzen zijn per persoon incl. btw, huur materiaal. En excl. reiskosten.

Het liefst geven wij vaste prijzen maar omdat we hebben gemerkt dat het lastig is om aan maatwerk een vaste prijs te hangen hebben wij er voor gekozen om een vanaf prijs te noemen. Prijs is namelijk afhankelijk van veel factoren: het aantal personen, de ingrediënten en de verdere invulling van de avond.

Graag denken wij met je mee over het organiseren van je eigen Dreulicious moment en bespreken we de kosten die hier aan verbonden zijn.

Bijpassende wijnen

Samen met Jose Smit van Winetwists zorgen wij voor bijpassende wijnen. Hierbij vinden wij het leuk om het randje van de smaak op te zoeken. Dus geen standaard smaken of combinaties. Maar bewust bezig zijn met wat je proeft en spannende en verrassende combinaties creëren. Zodat je met volle teugen geniet van je comfort food.

http://winetwists.nl/

Hoe ervaren anderen Dreulicious?