Samen moeilijke momenten delen geeft troost.
Troost momenten

Afscheid nemen is een moeilijk onderwerp en zorgt voor veel verschillende emoties toch is het een essentieel deel van ons bestaan. Een moment van bezinning, stil staan bij hoe het leven was en hoe verder te gaan voor de nabestaanden straks.

Het ‘weten’ dat het leven eindigt maakt het leven puur en doet je beseffen waar het leven echt om draait. Dat geeft kracht om samen nog te vieren, samen een moment delen dat verbind. Het leven vieren i.p.v. alleen maar stil te staan bij wat komen gaat.

Troostmaaltijd

De troostmaaltijd biedt een moment waarop je stil staat bij de moeilijke periodes in het leven. Deze intieme momenten beleef je misschien het liefste thuis in je eigen omgeving. Er gebeurt al zoveel dan ben je vaak toch het liefst in je eigen omgeving waar je je veilig voelt met de mensen om je heen die belangrijk voor je zijn.

Nabestaande borrel of maaltijd

Een moment waarop de nabestaanden na een begrafenis of crematie met elkaar herinneringen kunnen ophalen en het verdriet delen. Met wie en waar doe je dit het liefst? In de (onpersoonlijke) aula van het rouwcentrum of in je eigen omgeving omdat je je daar letterlijk thuis voelt.

Met de hele familie of alleen met de mensen die dichtbij je staan? Dreulicious neemt deze zorgen graag van jullie over.

Laat ons een troostende maaltijd verzorgen. Je/jullie hebben immers zelf al genoeg aan het hoofd.

Tijdens een troostmaaltijd herinneringen ophalen
Kosten en informatie

Tijdens het dinermoment heb je geen omkijken naar het doen van de inkopen, het dekken van de tafel en verzorgen van de maaltijd. Dat doen wij voor jou.

Vanaf € 35,00 verzorgen wij een walking Lunch/Diner
Diner at home:  Vanaf € 45,00
Prijzen zijn per persoon incl. btw, huur materiaal. En excl. reiskosten.

Het liefst geven wij vaste prijzen maar omdat we hebben gemerkt dat het lastig is om aan maatwerk een vaste prijs te hangen hebben wij er voor gekozen om een vanaf prijs te noemen. Prijs is namelijk afhankelijk van veel factoren: het aantal personen, de ingrediënten en de verdere invulling van de avond.

Graag denken wij met je mee over het organiseren van je eigen Dreulicious moment en bespreken we de kosten die hier aan verbonden zijn.

Bijpassende wijnen

Samen met Jose Smit van Winetwists zorgen wij voor bijpassende wijnen. Hierbij vinden wij het leuk om het randje van de smaak op te zoeken. Dus geen standaard smaken of combinaties. Maar bewust bezig zijn met wat je proeft en spannende en verrassende combinaties creëren. Zodat je met volle teugen geniet van je comfort food.

http://winetwists.nl/

Hoe ervaren anderen Dreulicious?