Dreulicious - Marscha de Dreu - Over - V1
Over mij en Dreulicious

Zolang ik mij kan herinneren ben ik een liefhebber van koken en alles wat daar mee te maken heeft. Eten is voor mij, samen met vrienden en/of familie genieten van een maaltijd. Ik zie een lange tafel voor mij met schalen met eenvoudig maar smaakvol eten. Een ongedwongen en huiselijke sfeer. Aan de hand van eten haal je vaak ook herinneringen op. Denk maar eens aan de stoofpot die je oma/moeder vroeger maakte.

Dat ik na de middelbare school naar de Hotelschool ging was voor mij dan ook niet meer dan logisch. Ik ben iemand die graag zorgt en organiseert. En onder andere in de Horeca komen deze eigenschappen samen. Ik wil graag dat mensen genieten van hun middag/avond uit en dat zij zich als gast welkom en thuis voelen. De laatste jaren vind ik dat in veel horecazaken deze gastvrijheid te wensen overlaat. De ‘all you can eat’ concepten schieten de grond uit en juist hier is het in mijn ogen gericht op zo snel mogelijk veel eten. Met dit in mijn hoofd ben ik Dreulicious gestart.

Dreulicious wil mensen weer meer bij elkaar brengen en laten genieten van lekker en vers eten. En hier ook rust in te brengen. Even een moment niet gehaast maar meer in het moment en stilstaan bij wat je hebt.

Wat is er nou mooier dan een lekkere maaltijd te delen met vrienden en familie. Tijdens de maaltijd heb je alle tijd om met elkaar bij te praten herinneringen op te halen en het moment van samenzijn te delen.

Met Dreulicious wil ik bereiken dat mensen weer tijd nemen voor elkaar. Haal herinneringen op, deel nieuwe momenten en maak op deze manier nieuwe herinneringen.

Welk moment of levensgebeurtenis wil jij delen met je vrienden, familie of collega’s?