Je collega's beter leren kennen en genieten van een borrel of maaltijd.
Work hard play hard

Je werkt veel en intensief met elkaar samen. Naast dat het vaak hard werken is, is het juist ook belangrijk om te ontspannen en successen met elkaar te vieren en te delen.

Je kunt dit op heel veel verschillende manieren doen maar volgens ons is de beste manier toch aan tafel tijdens een lunch of een diner of een borrel. In deze setting leer je elkaar op een andere manier kennen. Je stapt letterlijk even uit de rol van collega. Geniet samen van een lunch, borrel of diner.  Zodat je naast het harde werken ook de tijd neemt om te ontspannen en elkaar leert kennen.

Champagne moment

Hebben jullie een doel of target gehaald? Vier dit met een champagne moment. Plop de kurk,  geniet met elkaar van sprankelend glas bubbels en leg een bodem met een klein hapje.

Lunchen

Samen lunchen om iets te vieren of juist om de lange vergaderdag te onderbreken. Op deze manier stap je even uit het werkmoment en neem je de tijd om te ontspannen. Moeilijke gesprekken/onderwerpen kunnen landen. Door te genieten van heerlijke belegde broodjes, een frisse salade of comfortabel soepje laad je je letterlijk weer op voor de rest van je dag.

(Vrijdagmiddag) Borrel

Een week van hard werken ligt achter je, je kijkt uit naar het weekend maar eerst sluit je de week af met je collega’s. Neem de week door met elkaar of praat juist even helemaal niet over je werk maar neem de tijd om je collega op een andere manier te leren kennen.

Successen en jubilea moeten gevierd worden toch?
Kosten en informatie

Ook op het werk zijn er genoeg momenten om te vieren.

Lunch of walking lunch: vanaf € 15,00 p.p.
Borrel: vanaf € 12,50 p.p.
Diner: vanaf € 45,00 p.p.

Prijzen zijn excl. 6% btw, reiskosten en materiaal

Het liefst geven wij vaste prijzen maar omdat we hebben gemerkt dat het lastig is om aan maatwerk een vaste prijs te hangen hebben wij er voor gekozen om een vanaf prijs te noemen. Prijs is namelijk afhankelijk van veel factoren: het aantal personen, de ingrediënten en de verdere invulling van de avond.

Graag denken wij met je mee over het organiseren van je eigen Dreulicious moment en bespreken we de kosten die hier aan verbonden zijn.

Bijpassende wijnen

Samen met Jose Smit van Winetwists zorgen wij voor bijpassende wijnen. Hierbij vinden wij het leuk om het randje van de smaak op te zoeken. Dus geen standaard smaken of combinaties. Maar bewust bezig zijn met wat je proeft en spannende en verrassende combinaties creëren. Zodat je met volle teugen geniet van je comfort food.

http://winetwists.nl/

Hoe ervaren anderen Dreulicious?