Je mag weer eten wat je 9 maanden gemist hebt!
Geboorte diner of borrel

Jij of iemand die je goed kent is net moeder geworden. Een bijzondere levensgebeurtenis en een moment die je graag wil delen met de mensen die dichtbij je staan.

Dreulicious verzorgt voor dit bijzondere moment een geboorte diner of borrel. Speciaal voor vrouwen die net moeder zijn geworden.

Wat heb je qua eten het meest gemist toen je zwanger was? Een lekker sappig biefstukje, zalm, carpaccio, sushi, Franse kaasjes, wijn, bier?

Na 9 maanden mag het weer! Tijd dus voor een etentje of borrel en jezelf te verwennen.
In deze mooie maar ook hectische tijd zijn er misschien ook mensen die je wilt bedanken. Een moment om samen te zijn, genieten van het eten en drinken wat je de afgelopen maanden hebt moeten laten staan. Het bijzondere moment van moeder worden met je vrienden en familie delen.

Kraamcadeau: Note to vrienden&familie: het geboorte diner is ook een leuk kraamcadeau

Verwen jezelf of zet een kersverse mamma in het zonnetje!
Kosten en informatie

Tijdens het dinermoment heb je geen omkijken naar het doen van de inkopen, het dekken van de tafel en verzorgen van de maaltijd. Dat doen wij voor jou.

Vanaf € 35,00 verzorgen wij een walking Lunch/Diner
Diner at home:  Vanaf € 45,00
Prijzen zijn per persoon incl. btw, huur materiaal. En excl. reiskosten.

Het liefst geven wij vaste prijzen maar omdat we hebben gemerkt dat het lastig is om aan maatwerk een vaste prijs te hangen hebben wij er voor gekozen om een vanaf prijs te noemen. Prijs is namelijk afhankelijk van veel factoren: het aantal personen, de ingrediënten en de verdere invulling van de avond.

Graag denken wij met je mee over het organiseren van je eigen Dreulicious moment en bespreken we de kosten die hier aan verbonden zijn.

Bijpassende wijnen

Samen met Jose Smit van Winetwists zorgen wij voor bijpassende wijnen. Hierbij vinden wij het leuk om het randje van de smaak op te zoeken. Dus geen standaard smaken of combinaties. Maar bewust bezig zijn met wat je proeft en spannende en verrassende combinaties creëren. Zodat je met volle teugen geniet van je comfort food.

http://winetwists.nl/

Hoe ervaren anderen Dreulicious?