Samen moeilijke momenten delen geeft troost.
Troost momenten

Afscheid nemen is een moeilijk onderwerp en zorgt voor veel verschillende emoties toch is het een essentieel deel van ons bestaan. Een moment van bezinning, stil staan bij hoe het leven was en hoe verder te gaan voor de nabestaanden straks.

Het ‘weten’ dat het leven eindigt maakt het leven puur en doet je beseffen waar het leven echt om draait. Dat geeft kracht om samen nog te vieren, samen een moment delen dat verbind. Het leven vieren i.p.v. alleen maar stil te staan bij wat komen gaat.

Troostmaaltijd

De troostmaaltijd biedt een moment waarop je stil staat bij de moeilijke periodes in het leven. Deze intieme momenten beleef je misschien het liefste thuis in je eigen omgeving. Er gebeurt al zoveel dan ben je vaak toch het liefst in je eigen omgeving waar je je veilig voelt met de mensen om je heen die belangrijk voor je zijn.

Nabestaande borrel of maaltijd

Een moment waarop de nabestaanden na een begrafenis of crematie met elkaar herinneringen kunnen ophalen en het verdriet delen. Met wie en waar doe je dit het liefst? In de (onpersoonlijke) aula van het rouwcentrum of in je eigen omgeving omdat je je daar letterlijk thuis voelt.

Met de hele familie of alleen met de mensen die dichtbij je staan? Dreulicious neemt deze zorgen graag van jullie over.

Laat ons een troostende maaltijd verzorgen. Je/jullie hebben immers zelf al genoeg aan het hoofd.

Tijdens een troostmaaltijd herinneringen ophalen
Kosten en informatie

Tijdens het dinermoment heb je geen omkijken naar het doen van de inkopen, het dekken van de tafel en verzorgen van de maaltijd. Dat doen wij voor jou.

Vanaf € 35,00 verzorgen wij een walking Lunch/Diner
Diner at home:  Vanaf € 45,00
Prijzen zijn per persoon incl. btw, huur materiaal. En excl. reiskosten.

Het liefst geven wij vaste prijzen maar omdat we hebben gemerkt dat het lastig is om aan maatwerk een vaste prijs te hangen hebben wij er voor gekozen om een vanaf prijs te noemen. Prijs is namelijk afhankelijk van veel factoren: het aantal personen, de ingrediënten en de verdere invulling van de avond.

Graag denken wij met je mee over het organiseren van je eigen Dreulicious moment en bespreken we de kosten die hier aan verbonden zijn.

Bijpassende wijnen

Samen met Jose Smit van Winetwists zorgen wij voor bijpassende wijnen. Hierbij vinden wij het leuk om het randje van de smaak op te zoeken. Dus geen standaard smaken of combinaties. Maar bewust bezig zijn met wat je proeft en spannende en verrassende combinaties creëren. Zodat je met volle teugen geniet van je comfort food.

http://winetwists.nl/

Hoe ervaren anderen Dreulicious?
  • We hebben 1e kerstdag een 6 gangen diner voor 6 personen bij ons thuis van A tot Z laten verzorgen. De opdrachtnemer heeft dit thuis voorbereid en op locatie afgemaakt en uitgeserveerd. Vanaf het eerste telefoongesprek was het contact prettig. Er werd gevraagd naar onze wensen en voorkeur en zij heeft hierop geanticipeerd. Na een eerste concept voorstel  menu was er ruimte genoeg om wijzigingen aan te brengen. Het laatste contact vond plaats door een huisbezoek op locatie om te kijken welke mogelijkheden de keuken heeft en wat er in huis is aan servies e.d. De thuiskok liet verschillende eigen materialen zien.. Ze had mooie menukaartjes gemaakt en op de avond zelf was ze flexibel om in overleg tussen de gangen door tijden aan te passen. De gebruikte ingrediënten waren verse, smakelijk en aantrekkelijk opgediend. Ze was op een professionele manier aanwezig. Niet te weinig en niet teveel. Elk gerecht werd na het opdienen toegelicht. De keuken werd schoon en opgeruimd achter gelaten. Na afloop werd de avond met Dreulicious geëvalueerd. We hebben als gezin een fantastische avond gehad die lekker sfeervol en relaxed was. Prima prijs kwaliteit verhouding. Een aanrader voor anderen en voor ons een herhaling waard. Dank je wel Marscha!

    Inge
  • Voor de borrel van onze Plus supermarkt heeft Marscha van Dreulicious een aantal hapjes gemaakt. Het zag er heerlijk uit en belangrijker…de smaak was ook fantastisch! Ook werd er rekening gehouden met de islamitische achtergrond onder de genodigden, wat erg gewaardeerd werd. Een leuke, gezellige en smaakvolle ervaring, die zeker voor herhaling vatbaar is. Marscha bedankt!

    Petra
  • Dreulicious heeft voor ons 5-jarig huwelijksfeest een Mediterraans diner verzorgd voor onze 40 gasten. Onze verwachtingen zijn overtroffen: het eten was heerlijk, de aankleding was goed en Marscha is ook nog eens een leuke en professionele gastvrouw. Ze heeft alles uit handen genomen, zodat wij zelf echt konden genieten van ons feestje. Dankjewel Marscha de Dreu, volgende keer weer Dreulicious!

    Femke